Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Μελι με κονιακ

Εύκολο να γίνει, με υλικά που συνήθως έχουμε πάντα στο σπίτι και το κυριότερο δεν χρειάζεται να περιμένουμε πολύ για να το δοκιμάσουμε......




Υλικα


470 ml κονιάκ
250 γρ. μέλι
φλούδα από ένα πορτοκάλι
240 ml ζεστό (όχι καυτό) νερό
1 καρφ. γαρύφαλο
2 ξυλάκια κανέλας

Εκτελεση

Σε γυάλινο βάζο διαλύουμε πολύ καλά το μέλι μας στο ζεστό νερό.
Προσθέτουμε τη βότκα ή το κονιάκ, τα μπαχαρικά μας και τη φλούδα πορτοκαλιού.
Αφήνουμε για 3 εβδομάδες και αν θέλουμε να μην έχει πολύ έντονη τη μυρωδιά του πορτοκαλιού αφαιρούμε τη φλούδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.