Συστατικά συνταγής
- 470 ml βότκα ή κονιάκ
- 255 γρ. μέλι
- φλούδα από ένα πορτοκάλι
- 237 ml ζεστό (όχι καυτό) νερό
- 1 καρφ. γαρύφαλο
- 2 ξυλάκια κανέλας
Περιγραφή συνταγής
Σε γυάλινο βάζο διαλύουμε πολύ καλά το μέλι στο ζεστό νερό.
Προσθέτουμε τη βότκα ή το κονιάκ, τα μπαχαρικά και τη φλούδα πορτοκαλιού.
Αφήνουμε για 3 εβδομάδες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.