Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Ποτό με Μελι, Μπράντι, Μηλο και Κανέλα

Συστατικά συνταγής

  • 1 φλιτζάνι φρέσκο χυμό μήλο 
  • 1 ξύλο κανέλα
  • 1 κουταλιά γλυκού μέλι (ή όσο θέλετε)
  • 1/4 φλιτζανιού, ή περισσότερο (όσο θέλετε) λικέρ κρέμα –μπράντι (πχ. Bailey's)
  • 2 κουτ. σούπας λικέρ πορτοκάλι (Grand Marnier ή Quantreaux)
  • Κανέλα σκόνη


Περιγραφή συνταγής

 Ζεστάνετε το χυμό μήλο, μαζί με την κανέλα και το μέλι, ανακατώνοντας να διαλυθεί.
Σε ποτήρι χοντρό με χέρι, βάλτε τα ποτά, και περιχύστε με το ζεστό χυμό, ανακατώνοντας να αναμιχθούν.
Πασπαλίστε με λίγη κανέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.